Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
600 g winterwortel
2 teentjes knoflook
50 g gepelde hazelnoten
5 el olijfolie
1 el honing
3 takjes verse tijm
zout en peper
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht 180 °C).
2. Maak de winterwortel schoon en snijd deze in schuine plakken van 1 cm dik.
3. Plet de teentjes knoflook. Hak de gepelde hazelnoten grof.
4. Roer in een ovenschaal de knoflook en hazelnoten met 5 el olijfolie, 1 el honing, 3 takjes verse tijm, zout en peper door elkaar en schep de wortel erdoor.
5. Rooster in ca. 35 min. in de oven gaar. Schep de wortel regelmatig om.
Serveertip
Lekker met rollade en aardappelpuree