Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Gehaktbrood

Gehaktbrood
Voorgerecht, Hoofdgerecht, Bijgerecht 6 porties 10 minuten voorbereiden 60 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
60 minuten
Totale tijd:
70 minuten
Aantal porties:
6

Ingrediënten:

680 gr gehakt
1 ei
1 fijngehakte ui
240 ml melk
110 gram gedroogd brood of paneermeel
2 eetlepels bruine suiker
2 eetlepels mosterd
5 eetlepels ketchup
zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng in een grote schaal het gehakt, ei, ui, melk en brood (of paneermeel) door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en leg het in een licht ingevette cakevorm, of rol het gehaktmengsel op tot een dikke brede rol en leg het op en licht ingevette bakplaat.
Meng in een apart kommetje de bruine suiker, mosterd en ketchup goed door elkaar en giet het over het gehaktbrood. Bak het gehaktbrood gedurende 1 uur op 180 graden Celsius.

Ingredienten

  Laden…