Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Gegrilde entrecote met oregano en knoflookbotersaus

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 30 minuten bereiden
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 4 entrecotes van 150 gram
  • 2 el olijfolie
  • grof zout en versgemalen peper
  • 1 el gedroogde oregano
  • 50 g boter
  • 2 teentjes knoflook, geperst.

 

Bereidingswijze

1. Wrijf de entrecotes in met olijfolie en bestrooi ze met zout, peper en oregano.

2. Verwarm in een klein pannetje de boter en laat de knoflook daarin zachtjes een paar minuten mee fruiten.

3. Verwarm de grillpan en grill de entrecotes in circa 3 minuten per kant mooi bruin en rosé. Leg op elk bord een entrecote.

4. Roer de knoflookboter goed door en giet dit over het vlees. Lekker met wat gestoomde groenten of sla.

Ingredienten

  1. Biologische Knoflook Droog (150 gram)

    Biologische Knoflook Droog (150 gram)

      2,49

Extra benodigdheden

Grillpan

  Laden…