Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gegrilde entrecote met oregano en knoflookbotersaus

Hoofdgerecht, Glutenvrij 4 porties 30 minuten bereiden
Kooktijd:
30 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

4 entrecotes van 150 gram, 2 el olijfolie, grof zout en versgemalen peper, 1 el gedroogde oregano, 50 g boter, 2 teentjes knoflook, geperst.

Wrijf de entrecotes in met olijfolie en bestrooi ze met zout, peper en oregano. Verwarm in een klein pannetje de boter en laat de knoflook daarin zachtjes een paar minuten mee fruiten. Verwarm de grillpan en grill de entrecotes in circa 3 minuten per kant mooi bruin en rosé. Leg op elk bord een entrecote. Roer de knoflookboter goed door en giet dit over het vlees. Lekker met wat gestoomde groenten of sla.

Ingredienten

  Laden…