Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Gegratineerde andijviestamppot met kastanjechampignons

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
4

1 struik andijvie of voorgesneden (ca. 500 g), 1 bakje kastanjechampignons (250 g), 1 ui, 2 eetlepels boter, 1 kg kruimige aardappels, 1 zakje geraspte kaas, zout en peper naar smaak

Schil en snijd de aardapplen in kleine blokjes en zet deze op een hoog vuur tot ze koken. Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Ui pellen en snipperen. Grill voorverwarmen. In koekenpan spekjes uitbakken, ui en champignons +/- 7 min. bakken. Intussen aardappels afgieten en fijnstampen met eventueel een scheutje melk. Puree mengen met andijvie en helft van kaas en overscheppen in ingevette ovenschaal. Champignons pittig op smaak brengen met zout en peper (of naar eigen smaak). Champignons over stamppot verdelen en bestrooien met rest van kaas. Schotel onder grill in 5 min. gratineren.

Ingredienten

  Laden…