NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Meng de suiker met de gesmolten boter of het kokosvet in een kom, en voeg de amandelen, de bloem, de melk en de geraspte sinaasappel toe. Blijf kloppen met een garde tot je een samenhangend mengel krijgt.
2. Leg het deeg in een rol even in de koelkast in plastic folie zodat het wat steviger wordt. Haal het er na een half uurtje uit en snij er plakjes van.
3. Leg deze plakjes op een bakplaat met bakpapier en bak ze in 10 minuten op 190 graden gaar.
4. Als alle koekjes gebakken zijn begin je met de opmaak. Begin met de onderste laat, een koekje. Daar bovenop leg je een laagje kwark, schijfje kiwi. Vervolgens begin je weer opnieuw. Als je dit 2 keer herhaalt hebt werk je het 'gebakje' af met honing of agave en fijngehakte hazelnoten.
Oven
Bakplaat
Bakpapier