NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Snij de uien in halve ringen.
2. Verhit de boter in een (braad)pan met een dikke bodem en karamelliseer de ui in ongeveer 30 min.
3. Voeg daarna de bloem toe en bak even mee.
4. Verkruimel het bouillonblokje erover, ris blaadjes van de takjes tijm en voeg deze toe.
5. Giet het water erbij en laat dit even rustig 10-20 minuten pruttelen.
6. Breng de soep tot slot op smaak met peper en zout.
7. Vlak voor je de soep gaat serveren leg je de stukjes stokbrood erin, en verdeel er naar smaak geraspte kaas over.
8. Zet de kommen nog even onder de grill zodat de kaas smelt en serveer direct. Eet smakelijk!
Oven/grill