NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingrediënten
Bereidingswijze
1. Winterpeen wassen, schillen en in kleine stukjes snijden.
2. Uien pellen en grof snijden.
3. Aardappel schillen en in ongeveer gelijke stukken snijden. Zet op het vuur in een ruime hoeveelheid water. Kook ze in 20 minuten gaar.
2. Uien in pan met een klein klontje boter aanbraden met een halve theelepel kerriepoeder. Winterpeen toevoegen en kort meebakken.
3. Voeg zoveel water toe dat de groente net onder water staat. Laat dit ongeveer 15 minuten pruttelen.
4. Als het goed is, zijn de aardappelen en groenten tegelijkertijd gaar. Afgieten en alles in een grote pan doen. Voeg een klont roomboter en de melk toe en stamp het tot 1 geheel met de stampotstamper. Indien nodig met een pollepel nog even alles goed mengen.
Stampotstamper