Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Courgette gegrild met tonijn of sardines

Tussendoor, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 7 minuten voorbereiden 7 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
7 minuten
Kooktijd:
7 minuten
Totale tijd:
14 minuten
Aantal porties:
4

1-2 courgettes, 1 blikje tonijn of sardines, kappertjes, peper, olijfolie, 1 eetlepel gehakte peterselie

De courgette diagonaal in plakjes van 3 mm snijden. Licht met olijfolie bestrijken en op een grillplaat of -pan zachtjes grillen. Let op dat de pan niet aanbakt en de courgette niet te rijp is, anders werkt het ook goed in een gladde koekenpan met anti aanbaklaag. De courgette op keukenpapier leggen en af laten koelen. Ondertussen de tonijn afgieten en omscheppen met olijfolie, kappertjes, citroensap en peper. Het tonijnmengsel over de plakjes courgette verdelen, en afhankelijk van de grootte, deze plakjes oprollen en vastzetten met een cocktail prikker, of gewoon lekkere plakjes laten zijn.

Ingredienten

  1. Biologische Olijfolie extra vergine (Salvagno, 500 ml)
  2. Biologische Courgette (per stuk)

    Biologische Courgette (per stuk, 350-450 gram)

    Normale prijs:   1,89

    Special Price   1,60

  3. Biologische Kappertjes a la Calabrese (Bio-Verde, 180 gram)
  4. Biologische Krulpeterselie (Greenfresh, 15 gram)

    Biologische Krulpeterselie (bosje)

      1,80
  5. Visvrije tonijn (De Vegetarische Slager, 160 gram)
  6. Biologische Zwarte Peper Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    XBiologische Zwarte Peper Gemalen (Het Blauwe Huis, 20 gram)

    Normale prijs:   1,95

    Special Price   1,72

    Uit voorraad

  Laden…