Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Chinese kool met gember

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 5 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
5 minuten
Totale tijd:
15 minuten
Aantal porties:
4

1 eetl. olie, 2 cm verse gemberwortel, geschild en fijngesneden, 500 g fijngesneden Chinese kool, 4 eetl. kippen- of groentebouillon, 1 eetl. ongezouten pinda's, fijngehakt


Verhit een wok of grote koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Voeg de olie toe en bak hierin de gember 30 sec. Voeg de kool toe en roerbak deze 2 min. Voeg de bouillon toe en laat de kool afgedekt circa 2 min. stoven tot hij begint te slinken. Neem de pan van het vuur en laat de kool afgedekt nog 1 min. staan. Strooi de pinda's erover en serveer hem.

Ingredienten

  1. Biologische Chinese Kool (per stuk)
  2. Biologische Gember (100 gram)

    Biologische Gember (100 gram)

      1,25
  3. Biologische Zonnebloemolie (De Nieuwe Band, 500 ml)
  4. Biologische Kippenbouillon, Kleinste Soepfabriek 400 ml

    XBiologische Kippenbouillon (Kleinste Soepfabriek 400 ml) OP=OP

    Normale prijs:   4,49

    Special Price   3,37

    Uit voorraad

  Laden…