Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Chinese kool met gember

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 5 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
5 minuten
Totale tijd:
15 minuten
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • 2 cm verse gemberwortel, geschild en fijngesneden,
  • 500 gram fijngesneden Chinese kool
  • 4 eetlepel  kippen- of groentebouillon
  • 1 eetlepel ongezouten pinda's,fijngehakt

 

Bereidingswijze
1. Verhit een wok of grote koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Voeg de olie toe en bak hierin de gember 30 sec. Voeg de kool toe en roerbak deze 2 min. Voeg de bouillon toe en laat de kool afgedekt circa 2 min. stoven tot hij begint te slinken.

2. Neem de pan van het vuur en laat de kool afgedekt nog 1 min. staan. Strooi de pinda's erover en serveer hem.

Ingredienten

  Laden…