Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Chinese kool met gember

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties 10 minuten voorbereiden 5 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kooktijd:
5 minuten
Totale tijd:
15 minuten
Aantal porties:
4

1 eetl. olie, 2 cm verse gemberwortel, geschild en fijngesneden, 500 g fijngesneden Chinese kool, 4 eetl. kippen- of groentebouillon, 1 eetl. ongezouten pinda's, fijngehakt


Verhit een wok of grote koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Voeg de olie toe en bak hierin de gember 30 sec. Voeg de kool toe en roerbak deze 2 min. Voeg de bouillon toe en laat de kool afgedekt circa 2 min. stoven tot hij begint te slinken. Neem de pan van het vuur en laat de kool afgedekt nog 1 min. staan. Strooi de pinda's erover en serveer hem.

Ingredienten

  1. Biologische Chinese Kool (per stuk)
  2. Biologische Gember (100 gram)

    Biologische Gember (100 gram)

    Normale prijs:   1,25

    Special Price   0,99

  3. Biologische Zonnebloemolie (De Nieuwe Band, 500 ml)
  4. Biologische Kippenbouillon, Kleinste Soepfabriek 400 ml

    XBiologische Kippenbouillon (Kleinste Soepfabriek 400 ml) OP=OP

    Normale prijs:   4,49

    Special Price   3,37

    Uit voorraad

  Laden…