Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Meer recepten met deze ingrediënten

Carpaccio van Cylindra biet

Carpaccio van Cylindra biet
Voorgerecht 2 porties 30 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
30 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 75 gram gemengde sla
  • 250 gram rode bieten (ongeveer 9 plakken per persoon)
  • zongedroogde tomaten (100 gram)
  • aceto balsamico knoflook-olie of gewone olijfolie
  • parmezaanse kaas
  • peper en zout

Bereidingswijze

1. Maak de rode bieten schoon en schil ze met een dunschiller. Snijd de bieten vervolgens in flinterdunne plakken met een scherp mes of een kaasschaaf en leg deze eerst op het bordVerdeel de sla over de rode bieten. 

2. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes en verdeel deze over de carpaccio.Maak de carpaccio af door er naar eigen smaak aceto balsamico en/of knoflookolie overheen te sprenkelen.

3. Maak de salade af met peper en zout en grof geraspte parmezaanse kaas.  Bietjes geven heel erg af, wil je geen roze handen trek dan handschoenen aan.

Ingredienten

  1. Biologische Rucola (75 gram van BeLeaf, 's Gravenzande))

    Biologische Rucola (75 gram van BeLeaf, 's Gravenzande))

    Normale prijs:   2,16

    Special Price   1,79

  Laden…