Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Blote billetjes in het gras met braadworstjes

Hoofdgerecht, Glutenvrij 2 porties 15 minuten voorbereiden 15 minuten bereiden
Voorbereidingstijd:
15 minuten
Kooktijd:
15 minuten
Totale tijd:
30 minuten
Aantal porties:
2

200 gram snijbonen

200 gram witte bonen

400 gram aardappelen

2 braadworstjes

Uit je voorraadkast:  20 gram boter - 100 ml melk

 

 

 

 

 

 

Breng 2 pannen met water aan de kook. Voeg aan beide pannen wat zout toe. Schil de aardappelen, was deze en snijd ze in blokjes. Verwijder de uiteinden van de snijbonen en snijd deze in stukjes van ongeveer 1 à 2 centimeter. Voeg de aardappelen en snijbonen aan beide pannen toe en kook in 15 minuten gaar. Prik intussen met een vork wat gaatjes in de braadworstjes. Verhit wat boter in een koekenpan en bak de braadworstjes in circa 10 minuten bruin en gaar. Laat de witte bonen uitlekken in een vergiet en spoel deze met koud water af. Warm intussen de melk op in de magnetron of in een steelpannetje. Giet de aardappelen en snijbonen af en stamp deze fijn. Roer er zoveel melk doorheen dat er een smeuïge puree ontstaat. Schep eventueel wat van het bakvet van de braadworstjes en de witte bonen door de puree en voeg naar smaak peper en zout toe. Serveer de stamppot met de worst op de borden.

Ingredienten

  1. Biologische Aardappelen Alouette, 2 kilo

    Biologische Aardappelen Alouette NIEUWE OOGST, 2 kilo

    Normale prijs:   5,49

    Special Price   4,25

  2. Biologische Rundersaucijzen (Limousin, 2 stuks)
  3. Biologische Snijbonen (300 gram)

    Biologische Snijbonen (300 gram)

      4,50
  4. Biologische Witte Bonen (La Bio Idea, 400 gram)
  Laden…