NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingredienten
optioneel: gekookte eitjes, cashewnoten
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Meng de bloemkool roosjes in een bak met de currypoeder, knoflookpoeder, komijn, paprikapoeder, een snuf zout en 3 el olijfolie.
3. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de bloemkool roosjes hier op. Zet voor circa 20 min. in de oven. Regelmatig even husselen.
4. Kook de sperziebonen en winterpeen ondertussen beetgaar.
5. Verwarm wat olijfolie in een wokpan en fruit hierin de knoflook en ui. Voeg de kip toe, en als deze gaar is de curry pasta. Voeg de kokosmelk en tomatenblokjes toe. Laat het mengsel even pruttelen.
6. Voeg de boontjes, peen en bloemkool toe en verwarm nog even mee. Serveer met de gekookte eitjes, cashewnoten en wat verse blaadjes peterselie. Eet smakelijk!