Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Biscuits Moelleux (high tea)

Tussendoor 10 porties
Aantal porties:
10

• 200g amandelmeel
• 145 g suiker
• 80 g eiwit (van 2 grote eieren)
• 1 theelepel kaneelextract Cook
• 1 theelepel citroenschilpoeder Cook
• 1 eetlepel sinaasappelbloesemwater Cook
• Een beetje citroensuiker om op de bovenkant van de koekjes te strooien

1 Verwarm de oven voor op 180° C (gasstand 6). Meng het amandelmeel en de suiker, voeg dan de eiwitten, kaneelextract en sinaasappelbloesemwater toe. Meng met een vork.

2 Maak met enigszins vochtig gemaakte handen kleine balletjes van het deeg, en maak ze ietwat platter met de palm van de hand. Leg ze daarna op een bakplaat die bekleed is met bakpapier. Bestrooi met citroensuiker.

3 Bak de koekjes 15 minuten. Haal uit de oven en laat afkoelen zodat de koekjes licht uitharden. Draai de koekjes vervolgens om en bak ze nog eens 10 minuten. De baktijd is afhankelijk van hoe zacht je je koekjes wilt hebben (en van hoe heet je oven is). Voor zachte koekjes, bak ze minder lang. Heb je liever wat knapperiger koekjes, bak ze dan wat langer.

Ingredienten

  1. Biologische Rietsuiker (Your Organic Nature, 1000 gram)
  2. Biologische Eieren (Biomeerwaardekip, 10 stuks)
  3. Biologische Kaneel-Extract (Cook, 50 ml)
  4. Biologisch Amandelmeel (Your Organic Nature, 200 gram)
  5. Biologische Citroen Schilpoeder (Cook, 50 ml)

    XBiologische Citroen Schilpoeder (Cook, 32 gram) OP=OP

    Normale prijs:   2,98

    Special Price   2,23

    Uit voorraad

  6. Biologische Sinaasappel-Bloesemwater (Cook, 50 ml)

    XBiologische Sinaasappel-Bloesemwater (Cook, 50 ml) OP=OP

    Normale prijs:   2,82

    Special Price   2,11

    Uit voorraad

  Laden…