NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Wat heb je nodig? (4 personen)
*Extra lekker: serveer met een bolletje ijs, yoghurt of slagroom!
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 160 graden. Verdeel de havermout over een met bakpapier beklede bakplaat. Zet dit voor circa 5 minuten in de oven. Zet hierna apart.
2. Snijd de bovenkant van de appel en hol de appel uit. Meng de havermout, boter, noten, kaneel en suiker door elkaar. Vul de appels met het mengsel.
3. Zet de appels in de ovenschaal en zet voor circa 30 minuten in de oven totdat ze zacht zijn.
4.Smelt de chocolade au bain marie en swizzle hiermee over de appels. Serveer met een bolletje ijs, yoghurt of slagroom. Eet smakelijk!
Oven