Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Avocadosalade met winterpostelein

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 1 avocado
  • citroensap
  • 4 eetl crème fraiche
  • 1 theel mosterd
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetl olijfolie
  • 2 eetl azijn
  • peper – zout
  • 100 gr champignons
  • 100 gr winterpostelein
  • 1 appel
  • 200 gr oude kaas aan een stuk

 

Bereidingswijze

1. De winterpostelein wassen en laten uitlekken.

2. Maak de champignons schoon, snijdt ze in plakjes en bak ze. 

3. Schil de appel, boor het klokhuis eruit, snijdt de appel in dunne schijfjes en besprenkel deze met citroen-sap.

4. Schil de avocado, snijdt hem door midden, verwijder de pit en snijdt het vruchtvlees in dunne schijfjes. Besprenkel de schijfjes met citroen-sap.

5. Snijdt de kaas in grove stukken.

6. Doe de postelein, champignons, appel, avocado en kaas in een schaal en meng dit alles goed door elkaar.

7. Pel het knoflookteentje en pers hem uit. Roer in een kom de olie, azijn, crème fraiche, mosterd, knoflook, zout en peper door elkaar en schep deze dressing vlak voor het serveren door de salade.

Ingredienten

  1. Biologische Avocado Hass (per 2 stuks uit Peru)

    Biologische Avocado Hass (per 2 stuks uit Peru)

    Normale prijs:   3,98

    Special Price   3,19

  2. Biologische Witte Champignons (250 gram)
  Laden…