NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 050 - 3017166 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
1 avocado
citroensap
4 eetl crème fraiche
1 theel mosterd
1 teentje knoflook
3 eetl olijfolie
2 eetl azijn
peper – zout
100 gr champignons
100 gr winterpostelein
1 appel
200 gr oude kaas aan een stuk
De winterpostelein wassen en laten uitlekken. Maak de champignons schoon, snijdt ze in plakjes en bak ze. Schil de appel, boor het klokhuis eruit, snijdt de appel in dunne schijfjes en besprenkel deze met citroen-sap. Schil de avocado, snijdt hem door midden, verwijder de pit en snijdt het vruchtvlees in dunne schijfjes. Besprenkel de schijfjes met citroen-sap. Snijdt de kaas in grove stukken. Doe de postelein, champignons, appel, avocado en kaas in een schaal en meng dit alles goed door elkaar. Pel het knoflookteentje en pers hem uit. Roer in een kom de olie, azijn, crème fraiche, mosterd, knoflook, zout en peper door elkaar en schep deze dressing vlak voor het serveren door de salade.
Uit voorraad
Uit voorraad
Uit voorraad
Normale prijs: 2,05
Special Price 1,84
Uit voorraad