Hulp nodig? Bel Ekonoom via 050 - 3017166.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Andijviesalade met appel en kiemen

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties 10 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
2

1/2 krop andijvie - een plukje gemengde kiemen - 1/2 appel (in stukjes) - 20 g walnoten (grof gehakt) - 50 g kaas (in blokjes). Dressing: sap van 1/2 sinaasappel - 1/3 dl volle yoghurt – eventueel 1 eetlepel mayonaise en 1 theelepel gemberpoeder
Andijvie wassen en in flinterdunne reepjes snijden. Kiemen even afspoelen en met de appel, kaas en walnoten door de andijvie scheppen. Dressing: kloppen van de ingrediënten en door de salade scheppen.

Ingredienten

  Laden…