Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Andijviesalade met appel en kiemen

Bijgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij 2 porties 10 minuten voorbereiden
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Totale tijd:
10 minuten
Aantal porties:
2

Ingrediënten

  • 1/2 krop andijvie 
  • een plukje gemengde kiemen 
  • 1/2 appel (in stukjes)
  • 20 g walnoten (grof gehakt)
  • 50 g kaas (in blokjes).
  • Dressing:
  • sap van 1/2 sinaasappel
  • 1/3 dl volle yoghurt
  • eventueel 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel gemberpoeder

 

Bereidingswijze

1. Was de andijvie en snij het in flinterdunne stukjes

2. Snij de appel in blokjes

3. Was de kiemen

4. Meng de appels, andijvie  en kiemen door elkaar

5. Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar

6. Meng de dressing met de salade en eet smakelijk! 

Ingredienten

  1. Biologische Andijvie (Bijzonderland, per stuk)

    Biologische Andijvie (per stuk 400-600 gram uit Italië)

    Normale prijs:   3,49

    Special Price   2,75

  2. Appel Elstar, PER STUK

    Biologische Appel Bellebio, per stuk

      1,95
  3. PAKKET: Verrassende mix van scheuten (EKONOOM Microgroenten, 100 gram)
  Laden…