NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Ingredienten
700 gram aardappelen
1 rode ui
1 tomaat
1 paprika
1 komkommer
1 teentje knoflook
3 eetlepel griekse yoghurt
olijfolie
zout en peper
Bereidingswijze
1. Begin met het opzetten van een pan water met wat zout, om de aardappels in te koken. Schil ondertussen de aardappels en snijd deze in kleine blokjes.
2. Kook deze vervolgens in circa 10-15 minuten tot ze gaar/zacht zijn. Ondertussen snijd je de rode ui, paprika, tomaat en komkommer in kleine blokjes.
3. Wanneer de aardappels klaar zijn, giet je deze af en doe je ze vervolgens in een diep bord of een schaal. Voeg daarna ook de gesneden groenten toe en een wat blaadjes verse peterselie.
4. Meng vervolgens in een bakje 2 eetlepels Griekse of Turkse yoghurt met wat zout, peper en een geperst teentje knoflook. Roer dit als laatste nog door de aardappels met groenten en de salade is klaar.