Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Huidige afdeling:

Mijn Winkelmandje
Uitleg

Je hebt niets in je winkelwagen.

Aardappelen en bindsla met knoflookvinaigrette

Hoofdgerecht, Vegetarisch, Glutenvrij, Lactosevrij 4 porties
Aantal porties:
4

Ingrediënten

  • 5 eetlepels vinaigrette

  • 2 teentjes knoflook

  • 1 krop bindsla

  • 1 rode ui (fijngehakt)

  • 1 kilo aardappels (schoongeboend)

  • Bieslook ter garnering

 

 Bereidingswijze

1. Pers de knoflook en roer door de vinaigrette en laat de saus staan terwijl je de rest klaarmaakt.

2. Kook de aardappelen met zout net gaar en spoel ze af onder de koude kraan. Laat ze afkoelen en snij ze in blokjes of plakjes.

3. Meng aardappelen, ui en bindsla in een kom. Roer er grondig de vinaigrette door en laat de salade 20-30 minuten staan.

4. Strooi er vlak voor het opdienen bieslook over.

Ingredienten

  Laden…