Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
In de Keuken van Maass maken ze heerlijk versbereide maaltijden. Ze gebruiken enkel de allerbeste verse ingrediënten, seizoensgebonden en het liefst uit de buurt.
Puur en eerlijk, met hart en ziel gekookt.
Deze rendang is gemaakt met haricot verts, basmatirijst en aromatische citroengraspuree.
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediënten | Basmatirijst*, water, kokosmelk* (kokosnootextract, water), sperziebonen*, PULLED SEITAN (TARWE)*, witte ui*, zonnebloemolie*, kokosrasp*, kokosolie*, zout, sambal*(rode peper, water, rietsuiker, zout, Xanthaangom), knoflook*, PINDA* (PINDA. NOTEN), kokos*, KEMIRINOTEN* (NOTEN), suiker*, citroengraspuree* (citroengras, water, zonnebloemolie, zout, stabilisatoren: guarpitmeel, xanthaamgom, stabilisator: natriumsulfaat, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat), gemberpuree* (gember, water, voedingszuur: melkzuur, citroenzuur), kurkuma,* laurier*, koriander*, gemberpoeder*, chillies*.. *= Biologisch |
Allergieinformatie | geen koemelk, geen kristalsuiker, geen tarwe, lactosevrij, vegetarisch |