NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Het productieproces van tofu, wat de basis legt voor dit gehakt, lijkt op dat van kaas. En dus kunnen wij Nederlanders ook tofu maken!
In 1963 was ProLaTerre daarin pionier. De enorme kennis die zij in al die jaren opdeden vind je terug in hun tofu-assortiment.
Ze verwerken de soja in de eigen Limburgse keuken, dus mogelijk is de van oorsprong Japanse tofu straks gewoon een Nederlands product.
Dat is pas een blije boodschap!
Dit vegan gehakt van ProLaTerre is een volwaardige vleesvervanger vanwege de hoeveelheid eiwit. Je kunt er eindeloos mee variëren! Zo is het een fijne toevoeging aan je ovenschotel, pasta of bijvoorbeeld moussaka. Maar wat dacht je van gehakt als beleg voor je pizza? Het bevat zelfs 8 essentiële aminozuren en is een bron van calcium, ijzer, zink, foliumzuur en vitamine A en B.
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediënten | SOJAbonen*, Water, Natuurlijk aroma, Stremsel (calciumsulfaat. calciumchloride), Zout, Voedingszuur (MELKzuur), * = Biologisch |
Allergieinformatie | geen koemelk, geen kristalsuiker, geen tarwe, glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch |