Perikelosi van het seizoen

Het is voorjaar. Een prachtig seizoen, alles ontluikt weer na de winter.
Het weer is vaak wisselend. Soms is het net zomer, nu lijkt het eerder ietwat winters. Koud hè?

Dit seizoen heeft ook impact bij ons. Je doet je bestelling via onze website en dan wil je graag alle artikelen keurig thuisbezorgd krijgen. Daar zijn wij elke dag druk mee bezig.

Het is de afgelopen weken wel eens frustrerend werk. Als blijkt dat én de sperzieboontjes, én de radijs, én de broccoli niet goed van kwaliteit zijn. En als er (door het koude weer) bijvoorbeeld geen sla en andijvie zijn aangevoerd. Dan moeten we je teleurstellen omdat we dergelijke artikelen in je bestelling moeten schrappen.

De afgelopen maand zijn we ook “opgezadeld” met een nieuwe leverancier. De Zaai-Ster, waar wij al 16 jaar zaken mee doen, is onlangs overgenomen door Udea in Veghel. In de omschakeling zijn er regelmatig artikelen niet geleverd en ook dat is frustrerend. We doen er alles aan om onze inkoop bij hen beter te stroomlijnen. Dat lukt elke week beter.

Als er een artikel onverhoopt niet leverbaar blijkt proberen we een alternatief bij je te bezorgen. Op die manier hoef je niet alsnog de deur uit omdat je een belangrijk ingrediënt mist. Van veel klanten krijg ik te horen dat dit op prijs wordt gesteld.

Wat vind jij van deze werkwijze?