Een nieuwe leverancier van verse biologische producten!

Vorige week heb ik hier aangekondigd dat we onze samenwerking met Zaai-Ster zouden beëindigen. Reden is de overname door Udea in Veghel. We hebben wisselende ervaringen met deze leverancier als het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid van leveren.

Vanaf deze week kopen we, naast natuurlijk de directe leveringen door onze telers, in bij Kroon Biologisch. Deze groothandel bestaat al tientallen jaren en heeft in het verleden veel samengewerkt met Zaai-Ster. Vandaar dat er weer goede oude bekende artikelen terug zijn in ons assortiment. Zoals de vleeswaren en olijven van PUUR.

Het overgrote deel van ons assortiment blijft ongewijzigd door deze overgang. Er komen wel zo’n 200 nieuwe artikelen bij. Dat ga je de komende tijd merken. En daar waar we aanlopen tegen producten die wij (en vooral jij!) erg gaan missen zoeken we samen met Kroon naar een oplossing.

Over een tijdje ga ik je vragen of je verschil merkt in onze kwaliteit en aanbod. Ik denk dat je daar positief over zal zijn. Afijn, we zullen zien. Want in erg toepasselijk Engels: “The proof of the pudding is in the eating!”

Wat is jouw favoriete biologische versartikel?