Misschien heb je ze al gezien? De nieuwe verpakkingen van Zuiver Zuivel. De reden voor deze verandering? Weerribben Zuivel heeft Zuiver Zuivel gekocht. Ze hebben besloten om met de Zuiver Zuivel lijn alleen te richten op Demeter producten. De Demeter producten zoals de Volle Yomio wordt nog steeds gemaakt van de zuivel van 20 unieke bio-dynamische familiebedrijven.

De producten van het merk Weerribben Zuivel komen nog steeds rechtstreeks van de boederij aan de rand van het natuurgebied Weerribben-Wieden.

De biologische lijn van Zuiver Zuivel zal verdwijnen. Veel producten ga je terug vinden onder de Weerribben vlag. Zo wordt het Weerribben assortiment uitgebreid met roomproducten, grasboter en geraspte kaas.

De verandering zal in stappen gebeuren. Momenteel is de yoghurt al verkrijgbaar in de nieuwe verpakking. De Weerribben roomproducten en geraspte kaas zijn al te bestellen.

De Zuiver Zuivel fabriek in Limmen wordt per ein juni gesloten en de melk van de biologisch-dynamische boeren gaat dan naar de boederij van Weerribben Zuivel.

Ondanks deze verandering blijven de producten van top kwaliteit.


Meer informatie over Weerribben Zuivel vind je hier.