De afgelopen weken is gebleken dat ik zo’n pittige titel best mag gebruiken.

Wij bezorgen met onze eigen auto’s en vaste bezorgers in Groningen en Drenthe. Dat gaat al 17 jaar prima. Natuurlijk gaat er heel af en toe wel eens iets mis, maar dat lossen wij zelf op.

Voor de leveringen in de andere provincies werken we samen met een logistieke partner. De afgelopen jaren was dat Leen Menken uit Zoetermeer. Het afgelopen jaar was er veel verloop van personeel en stapelde het aantal fouten zich op. Met de overname door bPost werd beterschap beloofd, maar in oktober liep een omschakeling in de bezorgorganisatie volledig uit de hand.

Voor ons is zoiets niet acceptabel. Wij pakken jouw bestelling met zorg in en eisen van onze bezorgers dezelfde zorg. Ook van onze logistieke partner.

Sinds 1 november zijn we gestart met Vers&Fijn uit Nieuwegein. Zij bezorgen met eigen bezorgers, die goed zijn opgeleid. Een nette en vriendelijke bezorging is dus gegarandeerd. En daar worden onze klanten weer blij van! En wij dus ook.

Voor alle duidelijkheid ons bezorgoverzicht:

 

Groningen en Drenthe    

Andere provincies    

Waddeneilanden

Bezorging door

EKONOOM

Vers&Fijn

PostNL

Minimum bestelling

€ 15,00

€ 50,00

€ 50,00

Bezorgkosten

€ 4,95

€ 9,95

€ 9,95

Gratis bezorging vanaf      

€ 35,00

€ 85,00

n.v.t.

 

Hoog tijd om te vieren dat wij onze hoge kwaliteit ook in de bezorging kunnen voortzetten!
Laat je volgende week je bestelling door Vers&Fijn bezorgen dan doen wij daar een leuk presentje bij: “Vers&Fijn Winterpostelein”. Een feestelijk zakje van deze fijne “wintersla” met een verrassend leuk recept.

Levering van woensdag t/m zaterdag
En we hebben nog meer redenen voor een feestje. Op dit moment is bezorging met Vers&Fijn alleen mogelijk op woensdag en vrijdag. Dat gaan we uitbreiden naar woensdag t/m zaterdag. Volgende week starten we daar mee. Nog meer mogelijkheden dus om jouw van dienst te zijn.

Een overzicht van de mogelijke bezorgdagen:

 

Groningen

Drenthe

Friesland  

Zeeland  

Andere provincies    

Wadden-eilanden

Dinsdag

alleen in Stad e.o., Bedum

alleen in Midden-Drenthe,
Westerveld, Meppel,
De Wolden, Hoogeveen

nee

nee

nee

nee

Woensdag

ja

ja

ja

nee

ja

ja

Donderdag

ja

ja

ja

ja

ja

ja

Vrijdag

ja

ja

ja

nee

ja

ja

Zaterdag

nee

ja

nee

nee

ja

ja