Maak van deze Kerst een succes met deze speciale Kerst tips!

TIPS

1. Lees alle recepten van te voren goed door zodat je precies weet wat je te wachten staat en wanneer je wat het beste kunt bereiden. 

2. Maak een checklist met alle boodschappen zodat je zeker weet dat je alles in huis hebt.

3. Je koelkast puilt vaak uit met alle boodschappen en voorbereide gerechtjes. Plak op alle bakjes en schalen papiertjes met geheugensteuntjes en schrijf erop wat er in zit. 

4. Doordat je koelkast propvol zit met al dat lekkers is er waarschijnlijk geen plek meer voor alle dranken. In deze tijd van het jaar is het buiten koud genoeg, dus om wat ruimte te besparen kun je de dranken buiten in de tuin of op het balkon bewaren.

5. Blijf relaxed, geniet van het samen zijn en maak plezier in de keuken!

STYLING TIPS

Het is handig om de tafel van te voren te dekken. Dit scheelt in op het moment zelf natuurlijk een hoop tijd. Daarnaast is het meteen feest als je binnenkomt. Kleed je tafel aan met mooie bloemen en versiering. Verzamel leuke potjes, flesjes en glaasjes en vul deze met kersttakken, bloemen en lampjes. Let wel op dat de bloemstukken niet te hoog zijn, want anders kun je het gezelschap aan de overkant van de tafel niet zien. Ook leuk leg naast elk bord een verrassing, een lief kaartje, een kerstbal of een klein cadeautje. Gebruik leuke vrolijke servetten en tafelkleden. Gebruik verschillende soorten servies. Dit zorgt voor een gezellige sfeer. Zet gezellige kaarsjes aan en zorg voor kannen met water en verschillende soorten wijn.

Ik hoop dat je wat aan kerstmenu-tips hebt gehad. Heel veel succes! 
Fijne feestdagen! 
Liefs, Beau