Ik ben Chantal van Welbergen, 29 jaar jong en mama van 3 heerlijke jochies! Ik ben gelukkig getrouwd en woon in het prachtige Assendelft! Mijn gezin is mijn grote passie net als eten en schrijven. Ik schrijf graag blogs, verhalen en tegenwoordig dansen er ook regelmatig kinderliedjes uit mijn pen!  

Kerstdiner op school brengt je creativiteit toch weer even op hol!

 Zelf wil ik dan toch iets gezonds voor de kinderen, maar omdat het ook iets feestelijks is, mag het ook  wel een beetje lekker zijn… Ik liet mijn ogen langs het lijstje met voorgestelde gerechtjes op het raam van het klaslokaal glijden… Hopla, fruit, nog niet gekozen! Kijk daar kan ik iets mee! Voor leuke en creatieve ideetjes kunnen we vandaag de dag allemaal terecht op Google, en zo vond ik daar een onwijs schattig ideetje! Kerstmannetjes van fruit á la the Grinch!

Heel simpel in elkaar te knutselen! 

De kerstdiners op school hebben we inmiddels achter de rug, maar hiermee zet je ook tijdens de kerstdagen gewoon iets feestelijks op tafel!  Hoe dan ook een schot in de roos!

Wat heb je nodig?

* Cocktailprikkers

* Bananen

* Aardbeien

* Pitloze groene druiven

* Marshmallows (uiteraard biologisch)

* Citroen, sinaasappel óf appelsap

 

 

Als witte dot op de kerstmuts kun je óf kiezen voor een stukje banaan of je snijdt een marshmallow in kleine bolletjes en die prik of plak je er boven op.

 Tip: Bestrijk je plakjes banaan met citroen, sinaasappel of appelsap!, zo blijven ze voor vele uren mooi en verkleuren ze niet zo snel!

 Ik wens jullie allemaal een hele fijne, gezellige en smaakvolle kerst toe!

 Chantal