Hallo!

Ik ben Wilma Stuiver, een van de nieuwe gastbloggers van de Ekonoom. Ik ben 36 jaar, getrouwd met Harold en moeder van 3 mooie mannen van 2, 4 en 6.

Eten en drinken zit in mijn dna. Toen ik 11 was wilde ik al kok worden en werd ik geïnspireerd door de column Wilma ' s culinair in de Libelle. Zolang ik mij kan herinneren maak ik al hapjes voor de visite en bak en kook ik alsof het een lieve lust is. Op mijn nachtkastje ligt meestal geen literaire roman maar een kookboek!

Na vele omzwervingen heb ik in 2011 eindelijk mijn droom waargemaakt. Ik ben toen de koksopleiding gaan volgen bij Smink culinair in Nieuwleusen. En terwijl ik druk bezig was om mijn diploma's te halen stond ik twee keer hoogzwanger of borstvoedend achter de kachel en ben ik ook gelijk maar begonnen met mijn eigen cateringbedrijf Le Petit Garage.

Omdat mijn honger naar kennis over eten nog niet gestild is begin ik binnenkort aan een nieuwe opleiding om me nog meer te verdiepen in gezondheidsvoeding.

In mijn blogs vindt je praktische tips, kindvriendelijke, lekkere, gezonde recepten en veel kennis over voeding. Ik hoop dat ik je kan inspireren om veel tijd in de keuken door te brengen. Want zelfgemaakt eten smaakt gewoon naar meer!

Groet,

Wilma