Met een heerlijk broodje komijnkaas (vers van de boer) begin ik aan mijn blog. Terwijl ik naar buiten staar, waar ondertussen auto’s en motors voor de achtergrondgeluiden zorgen, ben ik diep in gedachten verzonken… Want tja, wat gaan we eten vandaag?

Ik ben Chantal van Welbergen, 29 jaar jong en mama van 3 heerlijke jochies! Ik ben gelukkig getrouwd en woon in het prachtige Assendelft! Mijn gezin is mijn grote passie net als eten en schrijven. Ik schrijf graag blogs, verhalen en tegenwoordig dansen er ook regelmatig kinderliedjes uit mijn pen!

Over eten gesproken, dat moet voor mij van goede kwaliteit zijn en alle processen daarom heen tot aan ons bordje op tafel vind ik maar wat interessant! Hier doe ik graag wat onderzoek naar en blijf zo steeds weer leren van én over ons voedsel. 

Gezond eten lastig? Duur? Uiteindelijk valt het reuze mee!! Ik ben daar het levende bewijs van en mijn kennis en ervaringen hiermee, receptjes en andere eetbare ideeën deel ik graag met jullie! Het is vooral niet mijn doel om met een vingertje te staan wijzen , zie mezelf al staan met een strenge bril, hoe het wel en niet moet, maar vooral wel om mijn lezers te inspireren!

En wat ik ga eten vanavond? Een krachtige soep en een lekker stokbroodje!

Fijne week!

Chantal