Een gezond ontbijtje met havermout en cacao!


Zin in een lekker gezond, voedzaam en toch licht ontbijtje? Pak een kom en gooi alles erin, hoe makkelijk wil je het hebben! Met glutenvrije havermout en rauwe cacao.


Wat heb je nodig

  • 100 gram havermout
  • 250 ml amandelmelk (of andere melk naar keuze)
  • 2 a 3 el honing
  • 1 el raw cacao poeder
  • 1 tl kaneel
  • 1 el raw cacao nibs
  • 1 tl vanille extract
  • 150 gr Griekse yoghurt
  • 1/2 tl zout

Bereiding

  1. Doe alles in 1 kom en roer goed door elkaar
  2. Giet het in een bakje of een afsluitbare mok/ glas en zet het in de koelkast voor minimaal een paar uur
  3. Haal ’s ochtends je chocolade havermout uit de koelkast, je kunt het koud eten maar ook even verwarmen
  4. Strooi wat nootjes of andere topping naar smaak erover en geniet!