Donkere dagen voor Kerst. Tijd om gezellig ’s avonds bij de kachel neer te strijken. Wintertijd is een tijd om het iets rustiger aan te doen. Zo werkt de natuur.

Deze tijd van het jaar kent ook een andere kant. De feestdagen voor de deur. Wanneer zijn we waar? En wat eten we dan met zijn allen? Wanneer haal ik de boodschappen? Drukke supermarkten, lange wachttijden bij de slager…

Natuurlijk kies jij voor een duurzaam Kerstmaal. Biologisch dus. Wij hebben een uitgebreid assortiment samengesteld voor de feestdagen. Met vlees (ook wild), vis, verse salades, mooie wijnen. Kerststol en exotisch fruit.

Dit jaar kan je vanuit je luie stoel je kerstboodschappen doen. Wij bezorgen ze keurig bij je thuis. Zo kan je relaxt de feestdagen tegemoet ;-)

We bezorgen volgende week tot en met zaterdag 23 december. Bestellen kan dus tot uiterlijk donderdag 21 december 13.00 uur. Mijn advies is om enkele dagen eerder je bestelling te doen. Dan houden wij een beetje ruimte om alles op tijd te kunnen leveren. Winterse perikelen liggen nu achter ons, maar je weet maar nooit…