Ik ben gastblogster Adrienne, 42 jaar en leef samen met Harold. Ik word blij van sporten en reizen en verdiep mij graag in allerlei onderwerpen rond het thema voeding. In oktober ben ik gestart met een opleiding tot natuurvoedingsadviseur Je kan mij wakker maken voor een pittige Indiase curry met bloemkoolrijst en voor dikke boekweitwafels met Griekse yoghurt en fruit.
|
|
Herken je het? Een voorraadkast, waarvan je toch zeker bent dat je die recentelijk nog hebt geordend en het nu al weer niet mogelijk is Ik heb dat. De koelkast is op dit moment mijn grootste ergernis. Die van mij puilt eigenlijk altijd uit van groenten en aanverwante zaken (en dan heb ik het niet alleen over de daarvoor bestemde lade;)…… “love food, hate waste!” Mijn geliefde blender is de perfecte verslinder voor resten fruit en groente; je kunt het zo gek niet bedenken en ik heb de Een Frittata is van oorsprong een “armeluis” gerecht uit Italië en is een verijdelde omelet uit de oven die van Je kan er je creativiteit flink op los laten en het eindresultaat is eigenlijk altijd lekker. Het smaakt nooit hetzelfde |
Wat heb je nodig? 4 eieren Hoe maak je het?
Serveer in punten. Lekker met bijvoorbeeld een frisse salade van venkel, rucola en sinaasappel! |
Een andere variatie is, zoals op bovenstaande foto, met o.a. pompoen, spruitjes en salie; ook een superlekkere combinatie! TIP: Volgende actiepunt: de diepvries. Deze week is een goed moment want er is weer koude lucht in aantocht! Pura vida! |