NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Dit roggebrood is gemaakt van een oud Groningse rogge. Het bevat veel gezonde voedingsstoffen. Erg lekker tijdens het ontbijt of de lunch.
BioBakker Van Esch bakt in Tolbert bijzondere broden. Meestal worden broden in Nederland gemaakt van buitenlands graan. Dat is voor Van Esch taboe. Van Esch werkt alleen met ingredienten uit de provincie Groningen. En maakt op deze manier een prachtig streekproduct.
<a href="https://www.ekonoom.nl/biobakker-van-esch" target="_self">Lees hier meer over Biobakkerij Van Esch en hun werkwijze.</a></p>
Roggebrood
Ingrediënten | OET GRUNN'N. Sint JansROGGE gebroken*, water, TARWE zemelen* en zout Allergenen: bevat: ROGGE en TARWEgluten |
---|---|
Allergieinformatie | geen koemelk, geen kristalsuiker, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch |