Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Biologisch merk van EKONOOM: Yarrah

Yarrah is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1992. Toen was biologisch dierenvoer nog niet beschikbaar, dus Yarrah is dan ook de grondlegger van biologisch honden- en kattenvoer en inmiddels marktleider van biologisch honden- en kattenvoer. Yarrah biedt een brede 'range' aan droog- en natvoer producten voor honden en katten. Gevogelte, vee en vis vormen de basis van Yarrah's dierenvoeding. Yarrah vindt het van cruciaal belang dat deze dieren met respect worden behandeld. Biologische veeteelt garandeert dat gevogelte en vee genoeg ruimte hebben om te bewegen en te groeien. 

Yarrah gebruikt ook geen kunstmatige kleurstoffen, - aroma's of andersoortige kunstmatige toevoegingen. Als conserveringsmiddel voor het droogvoer gebruiken ze extracten van Roosmarijn en Vitamine E. Het natvoer wordt gesteriliseerd door exact de juiste temperaturen te gebruiken. Om er zeker van te zijn dat alle ingrediënten 100% biologisch zijn, koopt Yarrah alle grondstoffen zelf in. Om dit te waarborgen, bezoekt de kwaliteitsmanager van Yarrah alle leveranciers persoonlijk. Grote leveranciers worden ieder jaar bezocht; de kleinere krijgen om het jaar een keuringsbezoek. 

Op de voorkant van de Yarrah producten staat vaak nog steeds Dano, de Berner Sennenhond van de oprichter van Yarrah. Hij heeft zijn hele leven lang kunnen genieten van dierenvoer van Yarrah. 

  Laden…