Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Biologisch EKONOOM-merk: De Klompenhoeve

De Klompenhoeve is een zorgboerderij tussen Egmond aan den Hoef en Alkmaar, waar onder andere met veel liefde zuivel wordt geproduceerd. Op de boerderij zelf wonen cliënten en op de boerderij werken deze en nog andere cliënten uit de omgeving in de geitenhouderij, de zuivelbereiding en de tuinbouw. Zij maken een breed assortiment heerlijke biologische geitenmelkproducten zoals kaas en kwark en telen groente en fruit. Ambachtelijke streekeigen producten, in een gezonde en schone omgeving. Hiernaast biedt de Klompenhoeve nog een breed scala aan ambachtelijke, civiele en creatieve activiteiten.

Klompenhoeve zuivel

Biologische producten van geitenmelk
Op Zorgboerderij De Klompenhoeve worden heerlijke ambachtelijke biologische geitenmelkproducten met zorg bereid door begeleiders en cliënten. De melk is afkomstig van de geiten van de Klompenhoeve en enkele boeren in de omgeving. Alle producten zijn voorzien van het EKO keurmerk. Als klant ben je daardoor verzekerd van een echt biologisch product. Ook alle ingrediënten die De Klompenhoeve gebruikt zijn van biologische oorsprong. 

Geitenmelkproducten kunnen een goed alternatief zijn voor mensen die geen koemelkeiwit kunnen verdragen. In de kaasmakerij van De Klompenhoeve vinden bedrijfsmatige activiteiten plaats. Er worden kwalitatief hoogwaardige producten gemaakt door cliënten en hun begeleiders. Op de etiketten op Klompenhoeveproducten vind je het COKZ nummer 1221. Dit laat zien dat De Klompenhoeve een goedgekeurde verwerker is die onder strenge controle staat van de keuringsdienst van het COKZ (Het Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel).

Bekijk alle producten van De Klompenhoeve in onze EKONOOM webwinkel!

Klompenhoeve geitenkaas zuivel

  Laden…