NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Fumagalli is een Italiaans bedrijf dat sinds het begin van de 20e eeuw biologische vleeswaren produceert zoals de lekkerste pancetta, prosciutto en salami. Fumagalli is gevestigd in Lariano, dat ligt ten zuidoosten van Rome. Ze beheren en controleren de productie van begin tot eind, wat zorgt voor de hoogste standaarden. Varkens krijgen de tijd om te groeien, waardoor het vlees smaakvoller is en een hogere voedingswaarde heeft. Ze worden bijvoorbeeld pas slachtrijp bevonden als ze 160 tot 180 kilo wegen. Het kwaliteitsvlees is volgens een 'dolci' (zachte) methode bewerkt, krijgt de tijd om te rijpen en wordt onder de hoogste standaarden voor hygiëne verwerkt. Doordat de oorspronkelijke eigenschappen van het vlees hierbij behouden blijven, ontstaan uitstekende salami's en hammen.
Bekijk alle vleeswaren van Fumagalli in onze EKONOOM webwinkel