Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Biologisch merk van EKONOOM: Biotoon

Biotoon: Duurzaam door innovatie

Biotoon is de merknaam van de biologische akkerbouw en tuinbouw producten geteeld door Marinus Hospers op de vruchtbare poldergrond in Flevoland. Het betreft graan, aardappelen, peen, uien, pompoenen pastinaken wortelpeterselie en een groot aantal koolsoorten. De grond wordt bemest met organische mest en compost. Er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt. bespoten. Dit levert gezonde biologische producten op die hun weg vinden in een groot deel van Europa uitsluitend via de producentenorganisatie Nautilus.

Onze bedrijven zijn geheel biologisch en SKAL en GLOBAL GAP gecertificeerd. Alle producten worden met behulp van de modernste technieken geproduceert, met veel respect voor de natuur, milieu  en de gezondheid van de bodem. We slaan veel van onze producten zelf op en sorteren en schonen ze zelf of bij gespecialiseerde bedrijven in de buurt, die ook weer SKAL en GLOBAL GAP gecertificeerd zijn. 

Wij streven naar jaarrond beschikbaarheid van onze producten en proberen de weg van de producent naar de consument zo kort mogelijk te houden.

 

Bekijk alle producten van Biotoon in onze EKONOOM webwinkel!

De oprichter van Biotoon is Anton van Vilsteren †

  Laden…