Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
 

Je hebt niets in je winkelwagen.

Skip to Main Content »

Billy's Farm is het merk voor lekkere biologische koekjes zonder toevoeging van riet-en bietsuiker. Ze worden gezoet met siropen uit graan en fruit ontstaan uit de vraag naar koekjes zonder suiker, maar bovenal omdat ze veel natuurlijker van smaak zijn.

Door voedselallergieën zoals voor tarwe, soja, eieren, melk etc. worden meerdere soorten met spelt gemaakt en zijn Billy's Farm koekjes enkel plantaardig.

Het hele assortiment koeken hebben een EKO-keurmerk en dragen het Europese bio-logo. 
Consumenten kiezen voor biologisch omdat het beter voor het milieu is. Anderen ook omdat ze de produkten gezonder vinden. Wij van Billy's Farm sluiten ons hierbij aan en vinden: Biologisch is gewoon lekkerder!! 

Het Vegan-keurmerk garandeert de veganistische samenstelling van de producten: ze bevatten géén dierlijke ingrediënten.
Mensen die géén vlees, vis en dierlijke producten zoals zuivel, eieren, honing en ook géén leer en wol gebruiken zijn "veganisten" (zie ook www.veganisme.org).
Het keurmerk duidt niet alleen aan dat een product veganistisch is maar versterkt ook het imago van een zuiver product dat past binnen en moderne gezonde en veilige voeding.

In onze bakkerij worden dan ook géén melkbestanddelen en eieren gebruikt, en leveranciers van ingrediënten garanderen ook dat er géén kruisbesmetting heeft plaatsgevonden . Voorbeeld is de pure chocolade die wij verwerken in koekjes die melkvrij moet zijn.

Bekijk alle producten van Billy's Farm in onze EKONOOM webwinkel!

 

avaiable in the app store available in the play store
  Laden…