Hulp nodig? Mailtje naar Peter.
NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Het Gronings tarwebrood is gemaakt van alleen granen uit Groningen. BioBakker Van Esch bakt in Tolbert een bijzonder brood. Meestal wordt brood in Nederland gemaakt van buitenlands graan. Dat is voor het brood van Van Esch taboe. Van Esch werkt alleen met ingredienten uit de provincie Groningen. En maakt op deze manier een prachtig streekproduct.
<a href="https://www.ekonoom.nl/biobakker-van-esch" target="_self">Lees hier meer over Biobakkerij Van Esch en hun werkwijze.</a></p>
Gronings volkoren brood
Ingrediënten | 55,2% Ommelander TARWEmeel (Piet van Zanten) water 33,1%, desem 8,3% (TARWEmeel en water) , TARWEgluten 1%, zout 1%, gist 0,8%, zonnebloemolie 0,3% en TARWEmout 0,3%. Allergenen: bevat TARWEgluten |
---|---|
Allergieinformatie | geen koemelk, geen kristalsuiker, lactosevrij, veganistisch, vegetarisch |