NL-BIO-01 Advies of hulp nodig? Bel 06 - 40946233 ma t/m vr van 08.00 tot 17.00
Het Ommelander volkorenbrood is gemaakt van Ommelander tarwe, een oud tarweras uit Groningen. Volkorenbrood bevat hele graankorrels. Hierdoor bevat het in vergelijking met wit- en bruinbrood meer vitamines. BioBakker Van Esch bakt in Tolbert bijzondere broden. Meestal worden broden in Nederland gemaakt van buitenlands graan. Dat is voor Van Esch taboe. Van Esch werkt alleen met ingredienten uit de provincie Groningen. En maakt op deze manier een prachtig streekproduct.
<a href="https://www.ekonoom.nl/biobakker-van-esch" target="_self">Lees hier meer over Biobakkerij Van Esch en hun werkwijze.</a></p>
Volkorenbrood
Ingrediënten | OET GRUNN'N. Ommelander TARWEvolkoren meel*, water, TARWEdesem*, Ommelander TARWEbloem gebuild*, Cardos TARWEbloem gebuild*, YOGHURT*, MELK*, TARWEgluten*, zout, zonnebloemolie*, krokantbroodpoeder (SOJAbloem*, suiker*, GERSTmoutextract*, glucosestroop*, emulgator E322 - SOJA, GERSTe-moutmeel*, TARWEzuurdesem*, raapzaadolie*, meelverbeteraar E300) en TARWEmout* Allergenen: bevat TARWEgluten, LACTOSE, SOJA en GERST |
---|---|
Allergieinformatie | geen kristalsuiker, vegetarisch |